Astrid Hannibal
- Mayflowers yngste crafter

 

Mayflowers crafter-univers afspejler alle typer af kreative sjæle, som har en unik vinkel på håndarbejde, og med sine 21 år er Astrid vores yngste crafter. 

Astrid startede som opstrikker for Mayflower, men viste hurtigt en stor passion for strik og design, som blev kombineret med en personlighed, der emmer af gode idéer. Derfor stod det hurtigt klart, at Astrid skulle have muligheden for at designe selv, så hendes gode idéer kunne blive delt med andre. 

Astrids udtryk er ungt og moderne, hvilket også afspejles i de strikketeknikker, som hun vælger, når hun former sine designs. Strik skal først og fremmest være spændende, og derfor elsker Astrid også at eksperimentere med nye teknikker og udfordre sine strikkekundskaber, så det æstetiske udtryk også udvikler sig.

Der er kælet for detaljerne i Astrids designs, og hun vil hellere starte forfra end at udgive et design, som ikke lever op til hendes høje forventninger. 

Milla sweateren er domineret af de lækreste snoninger. Sweateren strikkes oppefra og ned med en dyb V-hals og har en skøn, løs pasform på både krop og ærmer. 

Ditte Toppen er oplagt til sommer, ligesom du også kan bruge den med en bluse under. Den bløde top har flotte detaljer og fuldendes med snoede stropper.

Den glatstrikkede Michelle sweater har et dekorativt mønster på krop og ærmer med blomster og borter og afsluttes smukt med kanter i drejet rib.