Nyhedsbrev

Social ansvarlighed

Mayflower er en virksomhed som er i kontakt med kunder og samarbejdspartnere i store dele af verdenen. Ligeledes hører vores leverandører til rundt omkring i verdenen. Vi mener derfor, at vi som virksomhed har en forpligtigelse over for samfundet og den globale verden. Når vi samarbejder med vores leverandører rundt omkring i verden har vi en forventning om, at de er deres ansvar bevidst. 

Garnindustrien har i de senere mange år udviklet sig i en retning, hvor den sociale ansvarlighed har fået langt større fokus. Dette gør at garnproduktionen hos vores leverandører har udviklet sig, til at have større fokus på social ansvarlighed, både i forhold til de ansatte, men også i forhold til miljøet. Her har vi som virksomhed netop også forventninger til vores leverandører om, at de er deres sociale ansvar bevidst. Social ansvarlighed er en kompleks størrelse – især når vi kigger på det globale marked. Derfor kan vi hellerikke 100% garantere, at ingen af vores leverandører har nogle områder, hvor de kan forbedre sig.

Vi ser CSR (Corporate Social Responsibility ) som en proces, og derfor forsøger vi i høj grad at påvirke leverandørende mod større social ansvarlighed. Mayflower støtter i årets løb forskellige sociale arrangementer og organistationer.

Familier med kræftramte børn

Hvert år rammes ca. 160 børn under 14 år i Danmark af kræft. Det betyder store omvæltninger i familierne, hvis hverdag bliver vendt på hovedet. Når hverdage bliver vendt rundt og alt kan virke håbløst er det det vigtigt at disse familier får mulighed for at lave ting som kan bringe smilet frem. Derfor har Mayflower gennem flere år støttet familier med kræftramte børn. Dette ved årligt i en periode at give et beløb til foreningen pr. solgte garnnøgle i en udvalgt kvalitet.

Noget af det mest uretfærdige i livet er, når familier bliver ramt af kræft – og især når det går ud over børnene. Derfor har Mayflower valgt at støtte denne gode sag, for at give familier – og ikke mindst børnene en oplevelse sammen, som kan bringe et smil på læben.

Du kan læse mere om ”Familier med kræftramte børn” her

Certificeringer 

Mayflowers garnkvaliteter har forskellige certificeringer alt efter, hvilken leverandør der benyttes. Certificeringerne kan enten være tilknyttet den enkelte leverandør eller den enkelte produktion. Dette for at sikre, at den enkelte produktion bliver udført på den helt rigtige måde. Certificeringerne af de enkelte garnkvaliteter fremgår af banderolen på det pågældende garn.   

 

Bliv inspireret på Instagram
@mayflowerknitting

Modtag vores nyhedsbrev

Nu kan du få vores nyhedsbrev. Vi sender nye strikkeopskrifter, produkter og andet godt.